Podej mi ruku
a zavři oči
jsem tu s tebou
potichu dýchej
poslouchej hudbu
slyším lásku
ve tvém srdci
vidím štěstí
ve tvých očích
byli jsme spolu
jsme stále spolu
až umřeme
zase shodí nás dolů
v příštím životě
zase se potkáme
vzpomeň si na tu hudbu
vzpomeň si na lásku