Jeden pohled
první dotek
elektřina mezi námi
druhý pohled
ohlédnutí
osudové setkání
neříkej nic
ani jméno
kouzlo by se ztratilo
půjdem spolu
budem spolu
zas se všechno vrátilo
vzpomínky na budoucnost
z minulosti zbyl jen prach
neříkej slovo láska
je to navždy
už mám strach
ani slovo