Anotace: Oslava života a tvůrčího ducha.
Zrychlený dech,
krev proudí tam
a zpět.
Kapky slin na mechovém koberci tady
na okrajích klesám před tebou -
paní, jež bereš,
jež zaplétáš.
Dívko obdarovaná úsměvem
a břímě života snímající
léčitelko udušených srdcí -
Diano, Artemis, Serasvatí,
Vlčice.
Ach, tvá hebká srst...
V sobě rozprášíš mě,
ve mně tančíš,
směješ se,
vzlykáš.
Jsi tu a já...
Jedno tělo
Jedna mysl
Jeden hlas
Mírumilovná,
v pustých světech tvářná nymfo,
dívko divokých hor -
tvé snové písně plují
do smrtelných schránek
životů prožitých v odloučení.
jsem tu já
a je tu dalších sedm miliard,
ale především
jsi tu ty.
Tahle je... opravdu... skvostná!!! Přesně pro vlčici. A to je fajn, protože i když se to třeba může zdát divný, vlčice milujou...básně:-)*
Krásnej den tobě. Nádherně mi u tvejch řádků bylo.
25.10.2023 08:58:17 | cappuccinogirl
Jééé, tak je tak nádherná...
25.10.2023 01:03:20 | Venuše nad ránem