Čtyři ráno.
Koukám do stropu.
Jak dlouho ještě.
Chci spát.
Je mi zima.
Polštář mokrý od slz.
Jak dlouho ještě.
Nechci spát.
Nemůžu.
Odešels mi ze života.
Odejdi mi ze snů.
Bohužel jsi velmi raněná, Tvá dušička žila pro mládence, ale musíš se nyní postavit pevně na vlastní nohy a překonat to trápení, snažit se odreagovat , vypovídat, být s spřáteli a lidičkami, kteří ti pomohou...
02.12.2023 18:19:08 | Krahujec
Když potřebuji spát...tak neusnu a když bych rád před spaním přemýšlel, tak usnu hned...nicméně kolikrát myšlenky nás nutí bdít...:-/ a ty smutné kor...
30.11.2023 10:19:21 | o3_gambit