Nemluv
nech oči objímat
ruce povídat
když srdce mlčí
ústa lžou
už nehřeje slunce
nad hlavou mou
už jenom svítí
chladné hvězdy
a duše pláče
potichu
Líbí se mi, tak mlčím.
25.04.2024 07:48:36 | Jan Kacíř
:)
25.04.2024 12:46:19 | rybka
Pěkná.
25.04.2024 03:02:59 | Žluťák
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?