Tiše, temnou oblohou
Májový úplněk proplouvá
Stříbro časem touhu posouvá
Rozpálená těla halí jemně
Žár rozdmýchává temně
Touha těla rozechvívá
A vášnivě při tom zpívá
O lásce
O vášní
O milování
O vzájemném odevzdání
Ať temná noc
A úplňku moc
Nám v ničem nebrání...
Pěkná citovkq, Alali:-*
24.05.2024 06:52:59 | Žluťák
uplněk někdy brání ve spaní...
24.05.2024 00:02:36 | pohane