Nenávidím

Nenávidím

 

      

            Už nemiluji

            nenávidím

            miluji nenávidět

            nevidět lásku

            už vidím jen zlo

            jsem loutka na provázku

            nesmí mě nikdo odstřihnout

            musí mě někdo odstřihnout

 

 

Autor rybka, 26.05.2024
Přečteno 55x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, Tomcat, jort1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí