Anotace: že spíš...
Škoda že spíš
můj drahý.
Škoda jen, že oči neotvíráš.
Lásko.
Neslyšíš?
Hlas můj,
co neuhýbá.
O tom, co život srval
o tom, že neumírám...
Lásko!
Škoda jen,
že spíš,
spánkem uzamčených očí,
nesplněných snů,
a dny se tolik krátí.
Buď strážcem nocí mých
když ten,
kdo miloval Tě víc,
se hned tak nenavrátí.
Škoda
Lásko má.
Škoda, neslyšíš.
Noc tiší sten i pláč,
ten kdo miluje víc,
druhou nastaví tvař
a bolestně Ti zpívá...