Povýšenej zmrd

Povýšenej zmrd

Pohrdat
Ponižovat
Urazit
Zesměšnit
Tvářit se, že je to hrozně dobrej vtip.
Sám sebe stavět na pomník
jak nadčlověk nebo bojovník

Stejně mě neposloucháš
Jen svoje potěšení hledáš

Intimita - neznáš význam toho slova
Chceš se jen udělat hned a pak znova

To je tvůj jedinej cíl

Proč jsem to neviděla dýl

Že s každým druhým slovem vypouštíš jed
Ty ponížíš mě - já se připlazím zpět
Budu se vlnit nahá pod tvým pasem
A sykat slastí když mě hodíš na zem

Never more.

Holky jsou pro tebe ty podřadný
Vidím to i na tom jak se chováš k ní
Umíš se přetvařovat než je tvá
Pak spadne maska, konec, nová hra.

Tvou zábavou je vysmívat se ostatním
Smát se hlouposti, slabým stránkám mým,
vyhrabat špínu na všechny svý blízký,
pomalu vylízaj chapadla slizský.

Pohrdat vším a všemi.
Takovej folklor v týhle zemi.

Za lekci o hajzlech děkuji zdvořile.
Šovinistu už teď poznám na míle.
No offense intended, of course.
My fault was to overlove. What's the yours?
Autor maenad, 14.08.2024
Přečteno 61x
Tipy 8
Poslední tipující: paradoxy, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Lighter, martinaV, CoT, Exnerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Souhlas s Exnerkou, naprostej:-)

14.08.2024 17:36:48 | cappuccinogirl

1líbí

Nelíbí se mi to propojování češtiny s angličtinou ale zase to je jen můj problém.

14.08.2024 09:02:43 | CoT

1líbí

Upřímné a naprosto realistické! :) takový povýšený zmrdy si musíš namazat na chleba!

14.08.2024 09:01:48 | Exnerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí