Anotace: Jako bys prožil reinkarnaci a stal se básníkem, který je poután k této inspirativní osobě.
Tak tahle reinkarnace je skvělá
a já se s ní najednou ráda smířím
hnedle
jsem vedle
z toho, jak to funguje
láska je inspirací, hned tu je
báseň...a básník v těle dřímá
a to je... prostě prima:-)*
04.09.2024 12:02:13 | cappuccinogirl
reinkarnace v každé chvíli / mnoho jich v lidském žití
být kýmkoli a kdykoli - máš na to síly / a pokud tě Múza tvá chytí
pak zformuje tě, zmuchlá, přežehlí - a možná nechá vzdychat po nocích
skládej ty poeto, rýmy tě doběhly - na papír včmárej touhy hřích :)
04.09.2024 11:12:30 | šuměnka