Sedím a přemýšlím,
co se to stalo...
...že pořád na Tebe myslím,
ale Tobě je to jedno.
Sedím a přemýšlím,
jak citů se vzdát,
srdce své nezměním
a tak se musí ptát,
co sakra se stalo.
Ty mlčíš a já nevím,
co myslet si mám,
zda city ke mě máš
nebo vzdát do mám.
Nechci to vzdát,
snad i ráda Tě mám.
Sedím a přemýšlím,
co jinak mohlo by být,
zda ještě někdy Tě uvidím.
Tvé ticho snažím se ctít,
ale srdce své nezměním.
Chci prostor Ti dát
a nechci to vzdát,
Ty ale mělčíš dál.
Sedím a přemýšlím,
co vlastně Ty chceš,
mlčet a vzdát
nebo šanci nám dát.
Nevím co počít
si s hlavou svou mám,
když myšlenky jedou
a nezmlknou.
Sedím a přemýšlím
co dělat dát,
když Ty mlčíš a nevím,
jestli si to vzdal.
Mlčíš.
Trpím.
Už to tak je,
srdce své prostě nezměním.
Ukázals jaké to je,
být jenom tvou
teď si mě tu nechal samotnou.
Sedím a přemýšlím,
zda to vzdát mám,
když nevím,
jestli mě máš rád.