Vůně vanilky

Vůně vanilky

Anotace: Písňový text - už se pracuje na zhudebnění :-)

1)

Když cítím vanilku,
schovám se na chvilku
do vzpomínek dávných,
Ty budeš na blízku
a na Tvém řetízku
klíč, co k zámku patří.

Ref.:

Sen, byl to sen,
jen smyslů mámení.
Pryč, je to pryč,
to už se nezmění.

2)

Srdce Tvé hladové
a ruce ledové
od sněhových vloček,
potichu, potají
prsty se splétají
a dušičky v péří…

Ref.:

Sen, byl to sen,
jen smyslů mámení.
Pryč, je to pryč,
to už se nezmění.

3)

Toulám se po Praze,
tulipán v obraze
pod vrstvami prachu,
dva hadi v prstýnku
nesou tu vzpomínku,
co snad nestala se...

(13.9.2022)

Radůza/13. Půjdu, kam chci

 

Autor LaBruja, 21.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 11
Poslední tipující: Brokris, Kan, enigman, Kubíno, Sid, šuměnka, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ale mohla se stát...

21.11.2024 11:37:34 | enigman

líbí

jsi takováááá
voňavááá vanilková...:)

21.11.2024 09:43:56 | šuměnka

líbí

Fajné..

21.11.2024 09:43:24 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel