Anotace: pocitovka
čaropisec
mne rezavě namaloval
na bílém plátně tácku
zarámoval dvěma hodinami
a vystavil otevřením okna
očím
já to ignoruju
a medituji o pravdě
v níž čas jsou peníze
a peníze pivo
:-)
28.03.2013 22:59:44 | Miriska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?