Stín na duši
V myšlenkách prázdno,
ze smrti - saju mízu života,
co uniká ve chvíli, kdy
nelze jít, ani stát.
Nehybnost - kde zastavil se čas,
udělat krok nelze - není kam,
když v poutech drží život sám,
Když říká: Zůstaň stát!
Pohyb v před - zakázán,
dokud nepochopíš, že -
utéct není kam,
před stínem v duši.
I ten touží
být milován.
Přečteno 568x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, zdenka, maliska, Proxima
Komentáře (0)