Intarzie
Anotace: Z niterního sejfu. Věnováno klenotničkám.
Má klenotničko
vzácná omšelá
do víčka
vehladil Ti řezbář
prosvětlené vlisy
/ach, kdybych jenom uměla
poskládat všechna naše kým jsi
za veškeré pokolení,
břitké
i hebké
odvěké vjemy,
nedotknutá kdysi/
Tvoření světa
šestidenní
jak do ořechu
perleťové jmění,
/stmelím tu směsici
ať se čerti žení!/
když Jsi,
sedmého dne
já do Tebe se vtiskám
jsem uvnitř
poťouchle si
pískám
čirou verzi Smění,
za nic Tě nevyměním
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: IkkarisKa, Isquieasuus, Robin Marnolli, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)