Anotace: ..
Tvrdě spíš a zdá se,
že tvůj svět je krásnější než ten,
který zažívají bdící.
Nad životem střídají se
- světlo a tma.
Na pomezí obou světů,
hledáš jejich hranici,
tak tenkou...
existuje?
Tatáž, co se ukrývá mezi dobrem a zlem,
ve chvíli, kdy ďábel obléká andělská křídla
- a andělé tancují v pekelném ohni.