Anotace: ...
V pohodlném křesle,
Kapky deště, ťukají do oken..
… říkám „dále, vstupte“ -
raději se rozbijí o zem,
Ne,
Nevyčítám jim to.
Nemají volbu…
Ale múza volbu má!
Tak proč nezaťuká?
volbu máš i ty...otevři okno...nebude muset ťukat...
17.10.2013 07:07:33 | enigman
Múza zaťukala a na čelo políbila právě při psaní téhle drobné a půvabné básničky. Taktéž Daniela
16.10.2013 18:34:08 | danaska
Tak takovejhle podzim mi přesně vyhovuje. A nejen proto ST
16.10.2013 12:58:42 | Inna M.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?