Anotace: Nevím.
Já nevím!
-splnil jsem, co jsem slíbil?!
Já nevím!
-jsem pryč, abych neublížíl?
Já nevím!
-zmizel jsem, nebo utek?
Já nevím!
-ztratil se, nebo zalek?
nevím.
Vím jen, že jsem Ti slíbil, že když mě nebudeš už chtít zmizím z Tvého života.
Proč, proč jsi mi neslíbila totéž?!