Anotace: a nenaplnila
Zažili jsme Vánoce bez táty
i bez mámy
fyzicky i niterně
jednou jsme seděli u prázdného
stolu na Vánoce bez jídla
a zametali střepy
vánoční atmosféry
zpod opadaného
stromu místo
rozbalování dětsky vysněných
dárků
jako malinkou
držel mě brácha za ruku
a tak jsme tam spolu stáli
přímo uprostřed všeho nemocného
aby se
nenaplnila
ani jedna celá
půlka