Anotace: kdo s koho
Stala jsem se...
odstínem vlastního přání,
pouhou vzpomínkou své naděje,
zlou noční můrou dobrého JÁ,
a tichou ozvěnou,
jež ve vzpomínce na budoucnost,
budí ze snu.
Zůstala jen touha stát se neviditelnou,
odplavit bolest sklenicí vína,
a s cigaretovým kouřem
odfouknout strach...
.... každá hra má svůj konec.
Jen ono bolestné já
ne a ne
z
m
i
z
e
t
a když si tak jako stala jsem se řekneš, stanu se... není prostě jen škoda být odstínem, když můžeš zářit?
31.01.2014 23:46:55 | zelená víla
Nač mizet? Kdo si hraje se stíny..., NEzlobí!
31.01.2014 22:16:44 | Jin&Jang
Těžko radit do života...
Jinak hezky napsáno
31.01.2014 21:58:19 | Bananky v čokolade