Anotace: ...
Marně hledám slova,
co v mysli klíčí,
vím že,
nelze zastavit čas
přišpápnutím brzdy,
příliš rychle zabíjí
přímé pohledy do očí.
Bezpečný je domov,
kde pod pokličkou,
vaří se kus mrtvých,
z pozůstatku jejich krás.
My oblékli jejich kůži,
ne tu sametovou,
ale hroší.
A to, co nám bylo blízké,
je pohřbeno varem
našich vášní,
snad nebylo to skutečné
snad
neusadilo se
v naších myslích,
semínko bláznovství.
A kdyby přece jen
zešílel jeden z nás,
pak ty jsi láska
a
já tvůj kat.
Vyvaroval bych se staročeštiny, jinak dobré. I ten cit pro grafické zpracování (nejen v téhle) je moc fajn.
RM.
20.02.2014 08:17:31 | Robin Marnolli