Anotace: ....
Jsem zvědavost
jsem lesk tvých očí - slzy ronících,
a s každou kapkou ranních dešťů
hladím po líci...
Schovávám se pod kameny,
v kmenech stromů, v sněhu hor,
a když hledáš, hledám s tebou,
krokem tichým...
.....psssssst