Smělé nálady rán
Anotace: Ráno- marnivý snivec, přinese čas. Hnědé oči něhou umíněné, chtěj ještě...
Ráno- marnivý snivec, přinese čas.
Hnědé oči něhou umíněné,
chtěj ještě usínat.
Když znovu hledáme, jak si říct,
a za slovem je ještě víc.
Ruka ruku předhání, oči se naklání.
-K milování.
Obejdu Tě stokrát dokola a ještě pozpátku,
v šatech z porcelánu protančím sto dní.
-Pak i Ty na oplátku.
Tak nerada opouštím tvou tvář.
Tvář hrubě malovanou, poskvrněnou,
životem hloupých pravd.
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Jasmin de Paris, jitoush, zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)