Anotace: ...
tak rychle se přání z vody
změní
ve vzduch,
plynoucí dál mezi hory.
Snad zítra,
(nebo v dobách nedohledných,)
doletí přání k vyřízení v nebi.
Pokud ho po cestě nevymění
za
přísliby
štěstí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?