Anotace: Jednu hlavu prosím.
Tleskám,
Hlavou,
V hlavě
Hlavě,
Ale hlavně,
Hravě,
Slabě,
Aby hlava
Hlavou
Hlavě
Nezpůsobila otřes.
tohle můžu, taky ráda píšz takové jazykolamné :)
07.05.2014 12:29:40 | Romana Šamanka Ladyloba
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?