Anotace: ...
Ústa
jako držitel velkých tajemství,
ukrytých
na pergamenu v srdci,
desítky let, snad tisíc
mlčím jen ze strachu,
z nepochopení
ze strany
těch, co zapomněli.
Hraju hry na utrpení,
jednou nohou tady,
druhou ve své zemi.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?