Alternativní minulost
Anotace: Co by kdyby aneb romantické sci-fi
Včera jsem potkala naší dceru
Byla krásná!
Vásky jí zářily polibkem krále Midase
Dělala zmrzliny z písku
Nabídla mi
Červenou i žlutou.
Dneska jsem tě potkala s tvým synem.
Učil si ho jezdit na kole
Pak přišla Ona
Přinesla vám zmrzlinu
Jahodovou, citrónovou
Linie alternativní minulosti přestala existovat
A s ní i já.
Přečteno 598x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Aiury
Komentáře (0)