Anotace: ...
Od první sekundy, kdy spatříš tento svět,
začíná odpočet a nevíš kolik zbývá let.
Co je to vlastně čas?
Je to relativní pojem,
bereme ho však příliš vážně mám bohužel ten dojem.
Co o něm víme?
Vlastně vůbec nic,
jen se podle něj řídíme
a už nás nezajímá víc.
Nejde ovládat, nemůžeme ho změnit
a to ani nevíme jestli mu můžeme věřit.
Je prostě tady a už ho ani nevnímáme,
proto žij naplno-nikdo neví kolik ho ještě máme.
Nikdo netuší co stane se až naposledy tikne,
možná nestane se nic, možná to jen trochu blikne.
Možná, že čas není a za nějakou dobu to zjistíme,
ale zatím společně s ním svou historii tvoříme.
Do budoucna nevidím, nevím co se stane,
možná bude mír, nebo použijeme atomové zbraně.
Možná ovládneme svět za pomocí citu a myšlení,
budeme cestovat v čase, ale nejspíš se nic nezmění...