Anotace: ...
Jsem člověk nové doby
na kterou jsem hrdý,
uvnitř úplně prázdný
a na povrchu tvrdý.
Jsem člověk nové doby
nevím co znamená láska,
každý den je stejný,
pořád dokola jedna páska.
Jsem člověk nové doby
už nemusím chodit ven,
stačí sednout k počítači
a zapnout Facebook jen.
Jsem člověk nové doby
nedbám světovou krizi,
věřím našim politikům
oni mají přeci svou vizi.
Přírodu neuznávám
ničím planetu zemi,
jsem člověk nové doby
a všechno jedno je mi!!!