Smíření
Anotace: Oheň cigaretu zabíjí Cítíš smrt v každém nadechnutí? Vodka ti smysly otupí Chceš...
Oheň cigaretu zabíjí
Cítíš smrt v každém nadechnutí?
Vodka ti smysly otupí
Chceš ale stále víc
Žár ti pálí kůži
Proč ji jen tak nezahodit?
V bolesti vidíš smysl
Chceš ale stále víc
Rozbíjíš láhev, střepy se probíráš
Ten, co jak dýka vypadá
Do dlaní tiskneš, bolí
Chceš ale stále víc
Krev ti stéká po rukou
Zbytky života z tebe prchají
Hřejí a pocit svobody dávají
Chceš ale stále víc?
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig, SmallGeorge, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)