Nepříkladná
Anotace: nepřípadně nejarní nebáseň
Nemoudrá též nelaskavá
Nevstřícná spíš nechápavá
Nevlídná snad nezná cit
Neumí svět překvapit
Nepěstuje kytičky
Nehýčká si mazlíčky
Neroztává s každým jarem
Nedává kus duše darem
Cvrlikání - netřeba
Sedmikrásky na chleba
Přečteno 360x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, zelená víla, Amonasr, knihomolka, Malá mořská víla, Nikita44, Jort, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)