Tik tak, šálí mě snad zrak?
Na zdi tiše tikají neexistující hodiny
neprotínají se mi zde paralelní roviny?
Vím já snad? Jen tupě zírám na zeď
a čekám třeba až bude pět.
Proč pět?
Nevím, možná v tuhle hodinu ranní
přijde konečně na mne spaní
a nebo taky ne...