Půlnoční
Půlnoční
Liché výkřiky,
jenž pravděpodobně nikdy nezaslechneš,
derou se líně
z nitra ven.
A kvílející meluzína uvězněná v mé hlavě
hravě
bez výčitek
narušuje můj rozverný sen.
Pacholek, dareba, sebestředná potvora,
pohřbívám svůj vztek v nadávkách.
To se přec nedělá, za to tě čeká oprátka!
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
Komentáře (0)