Anotace: Zle pochopený nerudný Neruda.
Dědova mísa
I narazil
nazlobený děd
vnukovi na hlavu
záchodovou mísu
a protože
neměl lžíci javorovou
do úst mu zastrčil
štětku záchodovou
nu řekni vnoučku
kdo udělá ti teď
nebo potom
novou mísu ?