Anotace: Atentát na Shakespeara.
Noc s Hamletem
Jeviště bylo sřeželé
něco shnilého
bylo cítit ve vzduchu
princ Hamlet
se po kulisách válel
hlediště tiše trpělo
tu sluha jeho věrný
Polonius
chopil se mužně činu
a trůn krále Dánského
omlátil o hlavy
všem ve hře zúčastněným
jen královnu a Ofelii ušetřil
byly to přece ženy
a Ofélie byla navíc krásná
tak jaký div