Anotace: ?
Absolutní
Řekni pravdu
básníku
a napiš báseň
lehkou jak
pírko kolibříka
čistou studánku
kam nešlápla
lidská noha
jen ty
můžeš napsat
takovou
absolutni báseň
která bude
poslední
protože potom
nebude již
o čem psáti
super!
04.08.2015 20:57:04 | hledač
Díky, to potěší.
05.08.2015 21:07:05 | Li-po
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?