V O L N Ě
Anotace: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
pavučina slov
touhou představ sněním
- - -
spřádána
- - -
list čistý obtěžkává
jak slunka svit v čas podzimní
vinohrady révou nazlátlou
tak i houkáním sov
před rozbřeskem čas
znásilňován jest
- - -
as' má to tak být
- - -
když plyne vše si prostě
volně
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, zdenka, Li-po, Nikita44, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)