Anotace: pod hladinou tajemný svět, vkročíš tam a nechceš zpět
Na moři koráb
bílé plachty rve vítr
vlny se tříští
rackové křičí
stříbrné šupiny ryb
v rybářských sítích
hlubiny mlčí
město pohřbené v moři
poklady skrývá
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?