Anotace: plzeňské postřehy
Labyrint světel
bludičky lákají tě
do sítí hříchu
dlažební kostky
dějiny vyprávějí
na barikádách
tramvaje, busy
lidské osudy kříží
elektrický splín
...hezká miniatura...a s tím el.splínem souhlasím...;-)
10.11.2015 22:01:47 | bogen
děkuji :)
11.11.2015 22:25:25 | Julien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?