Anotace: ...
taky
mívá sklony k přehánění
i bezedná bývá
živá
vyznavačka měkkého pastelu
širá
spolehlivě přítomná když
všední
někdy i svírá
však důsledná
v neuchopitelnosti
a tak vhodná pro mosty
z klamů
úžasných 13 řádků...
16.12.2015 23:16:10 | zelená víla
Děkuju, jsem rád, že se ti líbí. 13? no fakt, toho jsem si ani nevšiml. :-)
17.12.2015 19:42:21 | Luky-33
krásná hádanka :-)
odpověď píšu do vzkazu
toho co podobá se obrazu
dám šanci
pohrát si s Tvou slovní hříčkou
i těm co vědí,
že nemůže se
rovnat s svíčkou...(konec viz vzkaz)
14.12.2015 09:00:58 | chatter