Anotace: Toto literárně numerologické řádění mělo být vyvěšeno s datem 22.2.2016.... to jsem ale nestíhala ....
ZA DESET ŠESTNÁCT
***************************
anotace:
Čt 11.2.2016, 23:53
...čas se nabízí...
a vtírá...
Za pár minut bude zítra
a dnešek jen zamrzí.
Pá 12.2.2016, 0:00
Čas váhání, čas nul
Pá 12.2.2016, 0:01
právě teď pominul....
Jen dnešek pokryl se rzí.
..........................................................
Tak nějak jsem se rozbila...
Jako když zmačkáš a vyhodíš popsaný list...
V tu chvíli jsi si jist,
že už ho nechceš
a nebudeš číst.
Okamžik váhání...
Ještě ho schováš,
narovnat zkusíš,
ještě pár slov připsat musíš
a další stránkou zase ho slepíš.
Okamžik trhání...
Jako když složit chceš to staré puzzle...
A není to snadné,
jde to zle
podle předlohy vybledlé
sestavit k sobě dílky tak malé...
Některé schází a chybět budou stále.
Tak nějak jsem se slepila...