Anotace: .. To se u mě nahledáš ;)
Chci psát ti na kůži
svými nehty
Nemravné představy
o tom jak nechci
Bez tebe uz nikdy
usínat do noci
Umírat
pomocí
touhy co kreslí
po stěnách
Chci ať mi do ucha
zasténáš
Abys mý jméno
křičel do tmy
a nebo do světel
Chci aby tvůj svět
ti zevšedněl
Plazivé myšlenky
na mojí tváři
.. Nejsem holt holka
S blyštivou svatozáří..
Rusty halo... tý jo i když to je takový ožehavý téma, tak mi to celý připadá vcelku rozverný, jednoduchý, přitom efektní:D prostě jo, super:)
a jedna věcná...
kdykoliv sem si ji snažila narazit na hlavu,
vždycky mi sama od sebe upadla..
a co vím, tak naposledy z ní zbyly jen střepy,
teď se jí zase marně pokouším slepit..
svojí svatozář
29.03.2016 15:10:16 | Loveless
V tomhle jsi jedinečná! :-) neznám nikoho takového, jako ty, co do stylu psaní! :-) pro mne autor n.1 na liter O:-)
23.03.2016 00:22:56 | Jack Santiago
Páni, toho si moc vážím, děkuji :)
23.03.2016 05:27:17 | Lioness