Anotace: Zpověď krkavce, co se narodil do světa holubic
Vlastním tisíc věcí
Střežím několik životů
Přec ruce mám prázdné
a jediné co mi zbylo v dlaních
jsou slova a linky
Rytmus, bavy, takt, stíny a verš.
Vše ostatní, je přelud všemocného světa