Anotace: ....není-li bůh, není z čeho brát
no a ten můj tip je proto, že hanele říká, že to za to stojí :-) kecám, nejen proto. je to trochu jiné, ale ne blbé :-)
03.06.2016 22:02:19 | hledač
Dávám ti motivační tip, ale musím říct, že by to mělo rozhodně na víc...máš tam skvělý pasáže a obraty (v ruce nic a teplo v dlani; jsme sami a tak se chápem; třikrát minul starý strom; větší než samotné nebe...), střídané zbytečným (ne však klišoidním) plevelem...chce to psát a psát, vychytat si to : )
GL přeji ; )
03.06.2016 20:04:47 | gemini