Anotace: Děs se té chvíle, kdy tvoje "vrků" přehluší volání mých bratrů - vlků..
Dnes jsem hledala tep života na ulici (inspirovaná tvou básní)...a ve špinavé louži viděla na vteřinu čisté nebe...
Dlouho se snažilo znova vzlétnout sice barevné, ale zahnívající unavené odumřelé listí.
31.10.2016 20:05:49 | MARKO
Vyjdi ven, z matrixu... cesta určitě je! i když ani já ji nevidím příliš zřetelně...
30.10.2016 08:05:39 | Helen Zaurak