Anotace: ...
škrtla sirkou
a ve mně všechno
co se nehodí
špitla „jen zháším…“
a ještě „pojď
zas podvedeme svět
naším“
…jen lehce přímočaře
jak přejít do hor
z hor
po inverzní čáře
a pak se už nikdy nechtít
vrátit
Kopce bývaj malý, velký a hranice hodně tenký...
06.11.2016 14:02:15 | Philogyny1
tenký se dobře překračujou...
06.11.2016 15:12:43 | Luky-33
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?