Anotace: když všichni mají tisíce...slov
Slova, slova, slova
když dojdou drobné
do automatu
k čemu jsou ti
tisíce
kdo rozmění
ti na život.
když čůrat chceš
a toaleta
v nedohlednu
ani chlév nikde
ve velkoměstě
nenajdeš
muž si stoupne bokem
a žena začne vzývat
všechny svaté
K čemu
jsou pak slova
lásky
bez skutků
zhynou jak
padlé květy lilie.
Výstižná a popisující chod života .-)v problémových chvílích.
08.06.2020 22:51:27 | Jaruška
Copak tady děláš, Jaruško, takhle se po nocích toulat u automatů ))
08.06.2020 23:00:40 | kdotoví
:-))))
Teď jsi mě ,, dostala."
09.06.2020 21:47:24 | Jaruška