Anotace: The passion
hej, toto je moj sen, napísať komerčnú pesničku, ... tak ...chcelo by to ešte chytľavý refrén a možno trochu deja? dobre sa mi radí, čo?
12.01.2017 08:27:21 | maryshka
Ono to ani nemělo mít děj, byla to pocitovka z včerejší tančírny ;-).
12.01.2017 09:05:04 | Tanecnice