Anotace: ___
ručkuješ po římse nebe
je rezavá
poslední dobou hodně pršelo víš
pršelo tak že jsme na sebe neviděli
rozbité kapky deště se bezmocně
odrážely v tepu na zápěstí
jako kdyby chtěly naposledy
vzlétnout
a ty teď sama ručkuješ po římse nebe
Na některé otázky nejsou
odpovědi, řekl mi lékař.
Tak se sakra drž(te).
...kdo se ptá, tak se moc doví...:)
01.04.2017 10:52:26 | Jort
Jeden moudrý člověk mi kdysi řekl: "nebudu se ptát. Některé věci je lepší nevědět."
07.04.2017 23:54:28 | Cappp
já měla jedno dilema a tak jsem se zeptala, na některé otázky nejsou odpovědi...
08.04.2017 07:51:03 | Philogyny1