Okno za životem
Anotace: Přes okno už koukám na ten svět, bylo mi sedmdesát let...
Sbírka:
Mozaika života
Bylo mi sedmdesát let...
přes okno už koukám na ten svět
a snažím se mu rozumět,
zda kráčí dál a nebo zpět.
To okno je někdy zamrzlé,
však někdy přes ně svítí slunce
a vidím přes ně dál, než sklem,
protože vidím srdcem
a těším se z toho, že ještě jsem.
Jsou rána pustá, bez oken,
kdy člověk všechno vzdává,
jsou rána krásná jako sen,
kdy krásně se nám vstává.
I když má člověk na zádech
těch břemen stále víc a víc,
musí se snažit jíti dál,
posbírat slzy, tišit žal
a životu jít stále vstříc.
Přečteno 514x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Marten, R.C.Šumbera, mkinka, Iva Husárková, zdenka, Laika
Komentáře (6)
Komentujících (5)